Witam
Pytanie na poziomie przedszkolnym, ale nie znam nikogo kto mógłby mi to wyjaśnić osobiście - więc piszę tu..
Otóż - o co w tym chodzi i jak to działa?? Wiem że kupując cokolwiek na HK dostaję coś w rodzaju upustu do wykorzystania na przyszłość, a jeśli ktoś obcy z niego skorzysta - ma możliwość zakupu za niższą cenę, a ja dostaję dodatkowe punkty (?).. Po zebraniu jakiejś ilości onych punktów mogę coś kupić "za darmo" (tzn. za te otrzymane punkty), ale jak to wygląda gdy korzystam z czyichś upustów, a dokładniej - czy chcąc n.p. zakupić 3 regle mogę skorzystać z upustów 3 różnych osób, czy tylko jeden upust na cały zakup zakup?..
Jakoś do tej pory omijała mnie przyjemność zakupów na HK, ale że za kilka dni w końcu ma nastąpić "ten dzień" i będę chciał nabyć troszkę pierdół - chciałbym wiedzieć co i jak..
Pozdrawiam
P.S.
Na stronce HK jest to wytłumaczone, ale po angielskiemu - a tak się składa że ten język jest mi całkowicie obcy (podobnie jak wiele pozostałych za wyjątkiem j. rosyjskiego, którego to zawzięcie uczono mnie za młodu

..), i tłumaczenie translatora to w większej mierze zgadywanka niż konkretne informacje..