Teraz jest sobota, 26 maja 2018, 03:16

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Problem z programem ładowania z balanserem w Redox Alpha
PostNapisane: niedziela, 24 listopada 2013, 17:12 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 7 maja 2010, 18:38
Posty: 971
Wiek: 49
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Wtyki balancera bywają różne a ta ładowarka ma pewnie tylko 1 standard.
Pytanie, czy jesteś 100% pewny że Twoje pakiety mają styki kompatybilne z ładowarką i nie potrzeba do nich przejściówki?

_________________
Pozdrawiam
Michał


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem z programem ładowania z balanserem w Redox Alpha
PostNapisane: niedziela, 24 listopada 2013, 17:18 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 20 marca 2010, 17:29
Posty: 5574
Wiek: 41
Lokalizacja: Huddersfield - taka dziura w UK :P
Proponuje zapoznac sie z regulaminem
Przypominam, ze dopoki sie nowy kolega nie dostosuje to wszelkie odpowiedzi beda usuwane.

_________________
Pozdrawiam Robert vel mammuth .
Wiele osob znajacych mnie tylko z "netu" podejrzewa, ze jestem aroganckim chamem.
Wszystko zmienia sie jak juz mnie poznaja osobiscie ...... maja pewnosc

jesli pomoglem - to kliknij >>> POMOGL <<<


Góra
 Zobacz profil  
 
 Tytuł: Re: Problem z programem ładowania z balanserem w Redox Alpha
PostNapisane: niedziela, 24 listopada 2013, 17:43 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 21 kwietnia 2010, 19:38
Posty: 166
Wiek: 48
Lokalizacja: Bydgoszcz
mammuth napisał(a):
Proponuje zapoznac sie z regulaminem
Przypominam, ze dopoki sie nowy kolega nie dostosuje to wszelkie odpowiedzi beda usuwane.

Widać że czytał tylko ze zrozumieniem ma duże problemy! :twisted:

_________________
Darek .


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Problem z programem ładowania z balanserem w Redox Alpha
PostNapisane: niedziela, 24 listopada 2013, 18:48 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 20 marca 2010, 17:47
Posty: 5464
Wiek: 46
Lokalizacja: Józefów (ten koło Błonia)
Przeniosłem do bardziej odpowiedniego działu ale też blokuję do czasu uzupełnienia profilu zgodnie z regulaminem.

_________________
"...wybuchamy, wybuchamy bo ja my ich nie wybuchniemy to one nas wybuchną..."
Pozdrawiam Adam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 4 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

57,059,390 Wyświetlone Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL