Teraz jest wtorek, 21 sierpnia 2018, 19:15

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: A F P D
PostNapisane: środa, 26 maja 2010, 11:42 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 22 marca 2010, 20:54
Posty: 237
Wiek: 23
Lokalizacja: Rzeszów / Tarnobrzeg
Czy ktoś może mi pomóc ?
mam problem z aparatury.
Dokładniej to gdy podłączam ją do kompa to nie widzi mi kanału 1 [gaz]
wszystko inne działa normalnie tak jak powinno
łącze te dwa urządzenia kablem z dwoma jackami
proszę o szybką odpowiedź :D

Żeby nie było niepotrzebnych tematów to powiem jeszcze że na odbiorniku działa ona normalnie

_________________
...jutro się tym zajmę...


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: A F P D
PostNapisane: środa, 26 maja 2010, 11:58 
Online
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 7 maja 2010, 18:38
Posty: 980
Wiek: 49
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Podejrzewam, że polaryzacja sygnału na złączu trenera jest odwrotnie niż wymaga interfejs. Dlatego zjada pierwszy impuls.

_________________
Pozdrawiam
Michał


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: A F P D
PostNapisane: środa, 26 maja 2010, 12:02 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 22 marca 2010, 20:54
Posty: 237
Wiek: 23
Lokalizacja: Rzeszów / Tarnobrzeg
bardzo wątpię ponieważ kabla tego użwam od dawna i dopiero od niedawna zaczął (schiz-ować).

_________________
...jutro się tym zajmę...


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: A F P D
PostNapisane: środa, 26 maja 2010, 12:06 
Online
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 7 maja 2010, 18:38
Posty: 980
Wiek: 49
Lokalizacja: Tarnowskie Góry
Kabla tego samego, a aparatury też tej samej ? :)

_________________
Pozdrawiam
Michał


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: A F P D
PostNapisane: środa, 26 maja 2010, 12:10 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 22 marca 2010, 20:54
Posty: 237
Wiek: 23
Lokalizacja: Rzeszów / Tarnobrzeg
tak
cały czas to samo

_________________
...jutro się tym zajmę...


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: A F P D
PostNapisane: niedziela, 17 października 2010, 20:44 
Offline
modelarz

Dołączył(a): niedziela, 21 marca 2010, 21:00
Posty: 1545
Wiek: 63
Lokalizacja: Katowice
problem jest pewnie z programem do karty muzycznej , poszukaj tam w ustawieniach
Podaj jakiego programu używasz do komunikacji .

_________________
Pozdrawiam wszystkich radośnie zakręconych ...


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: A F P D
PostNapisane: niedziela, 17 października 2010, 20:45 
Offline
Administrator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 20 marca 2010, 17:16
Posty: 6288
Wiek: 36
Lokalizacja: Czechowice-Dziedzice
Marek .... temat jest z maja :D

_________________
To bzykanie coś oznacza. Takie bzyczące bzykanie nie bzyka bez powodu.

pozdrawiam Marcin


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: A F P D
PostNapisane: niedziela, 17 października 2010, 20:53 
Offline
modelarz

Dołączył(a): niedziela, 21 marca 2010, 21:00
Posty: 1545
Wiek: 63
Lokalizacja: Katowice
roztargnienie :D ale info może się przydać nie ?

_________________
Pozdrawiam wszystkich radośnie zakręconych ...


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

59,237,545 Wyświetlone Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL