Teraz jest wtorek, 18 grudnia 2018, 15:14

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Drukarka o większym polu roboczym?
PostNapisane: piątek, 8 grudnia 2017, 22:18 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 12 kwietnia 2012, 10:46
Posty: 4756
Wiek: 40
Lokalizacja: Kraków
To kwadraty mają fi? :o

_________________
pozdrawiam
Hubert
https://www.banggood.com/?p=WQ230911983820130156


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Drukarka o większym polu roboczym?
PostNapisane: piątek, 8 grudnia 2017, 22:23 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 20 marca 2010, 17:47
Posty: 5675
Wiek: 46
Lokalizacja: Józefów (ten koło Błonia)
Ellipsis napisał(a):
To kwadraty mają fi? :o



No mają. Fi w które się wpasowują


Załączniki:
laie_67.gif
laie_67.gif [ 33.31 KiB | Przeglądane 1093 razy ]

_________________
"... Żubr i pewność to dwa pojęcia które nie zawsze da się pogodzić przy tym poziomie dokumentacji..."
cyt. autor jędrek (pwm.org.pl)
Pozdrawiam Adam
Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Drukarka o większym polu roboczym?
PostNapisane: piątek, 8 grudnia 2017, 22:45 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 12 kwietnia 2012, 10:46
Posty: 4756
Wiek: 40
Lokalizacja: Kraków
Taaa a niektóre mają jeszcze Wi-Fi?

_________________
pozdrawiam
Hubert
https://www.banggood.com/?p=WQ230911983820130156


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Drukarka o większym polu roboczym?
PostNapisane: piątek, 8 grudnia 2017, 22:50 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 10 grudnia 2014, 21:58
Posty: 803
Wiek: 43
Lokalizacja: Opole
Uha ha się nabijajcie 30/30/10 wentylatorek z czegoś takiego http://rc-planeta.pl/pl/drukarki-3d/259 ... ki-3d.html
Szymon napisał(a):
Hehe :) Ja bym tam zaczął od drugiej strony, ale spoko ;)

A ja wcale od niego nie zacząłem :mrgreen:

_________________
_____________________________
Pozdrawiam
Jak się nie ma ,co się lubi , to się to buduje


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Drukarka o większym polu roboczym?
PostNapisane: wtorek, 6 lutego 2018, 15:20 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 20 marca 2010, 17:25
Posty: 3325
Wiek: 31
Lokalizacja: Warszawa
Piotrek!!! Święty Graal!!!



Dokładnie to co chciałeś :D Drukarka kilkubramowa o "wiekszym" polu roboczym :D


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Drukarka o większym polu roboczym?
PostNapisane: wtorek, 6 lutego 2018, 19:36 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 20 marca 2010, 17:47
Posty: 5675
Wiek: 46
Lokalizacja: Józefów (ten koło Błonia)
Na moim biurku zagościła drukarka o polu roboczym o średnicy 350 mm i wysokości dostępnej do druku 271mm i do tej chwili byłem niemal szczęśliwy jak świnia w błocie. A teraz?

_________________
"... Żubr i pewność to dwa pojęcia które nie zawsze da się pogodzić przy tym poziomie dokumentacji..."
cyt. autor jędrek (pwm.org.pl)
Pozdrawiam Adam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Drukarka o większym polu roboczym?
PostNapisane: wtorek, 6 lutego 2018, 21:35 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): środa, 10 grudnia 2014, 21:58
Posty: 803
Wiek: 43
Lokalizacja: Opole
Szymon napisał(a):
Piotrek!!! Święty Graal!!!
Dokładnie to co chciałeś :D Drukarka kilkubramowa o "wiekszym" polu roboczym :D


Czad normalnie szok :opad:
A Ty Adaś to Byś jakie zdjęcie zapodał , sie pochwalił trochę ;)

_________________
_____________________________
Pozdrawiam
Jak się nie ma ,co się lubi , to się to buduje


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Drukarka o większym polu roboczym?
PostNapisane: wtorek, 6 lutego 2018, 22:42 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): sobota, 20 marca 2010, 17:47
Posty: 5675
Wiek: 46
Lokalizacja: Józefów (ten koło Błonia)
To taki większy Rostock to czym się chwalić? Dałem większe dechy i dłuższe prowadnice ot i cała filozofia.

_________________
"... Żubr i pewność to dwa pojęcia które nie zawsze da się pogodzić przy tym poziomie dokumentacji..."
cyt. autor jędrek (pwm.org.pl)
Pozdrawiam Adam


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Drukarka o większym polu roboczym?
PostNapisane: środa, 25 lipca 2018, 07:58 
Offline
modelarz

Dołączył(a): środa, 18 lipca 2018, 08:33
Posty: 1
Wiek: 20
Lokalizacja: Albany
Fajne to to.
Karol ciekawa teoria spiskowa, nie pisze czy to nasi czy Amerykańscy naukowcy









______________________________________________________________________________________________________
My CNC Website:CNC Setpper Motor Kit - Machinery Design • - • Stepper Moter Development
"Necessity is the mother of invention." - Author unknown.


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Drukarka o większym polu roboczym?
PostNapisane: środa, 25 lipca 2018, 08:22 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 25 stycznia 2016, 13:16
Posty: 2207
Wiek: 52
Lokalizacja: Winnica k/Pułtuska
ebonyae napisał(a):
Fajne to to...
Regulaminu się nie dało przeczytać, i do niego zastosować :evil:, ale podpis wysmarowany że ho ho :nieufny: i dokładnie nie w tym miejscu :mrgreen: :lol: :mrgreen:

_________________
Pozdrawiam, Artur


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 50 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

62,499,337 Wyświetlone Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL