Teraz jest środa, 13 grudnia 2017, 06:27

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Konfiguracja PPM - nie działa
PostNapisane: piątek, 1 grudnia 2017, 23:55 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 19 marca 2012, 11:26
Posty: 1260
Wiek: 52
Lokalizacja: Peterborough, UK
Hej,
Panowie i panie, znowu mam pytanie, jak radio podłączyć by szybko nie skończyć i żeby działało chociażby padało ......
no dobra bez jaj.
Radio zwykłe proste Flysky fl-i6 i odbiornik fr-i6a czy coś, podobno to działa po PPM, właczyłem w radiu, podpiąłem kable, zmieniłem w clean filghcie .... i nic, cisza jak makiem .....
Jakieś sugestie ?

_________________
Pozdrawiam
RobUk
HyperBipe 900, AMBeR III "Experience", Spitfire MKIIb, Cessna 182, Sbach342, Delta RAY, White Sheep 480 Quad, Tarot TL250A, RoboCat 270
"Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak ... skończysz ..." 3W Kasta


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Konfiguracja PPM - nie działa
PostNapisane: sobota, 2 grudnia 2017, 00:29 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 30 lipca 2013, 22:44
Posty: 512
Wiek: 53
Lokalizacja: Warszawa
Może to pomoże
phpBB [video]

_________________
Mirek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Konfiguracja PPM - nie działa
PostNapisane: sobota, 2 grudnia 2017, 15:39 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 19 marca 2012, 11:26
Posty: 1260
Wiek: 52
Lokalizacja: Peterborough, UK
Oooo dzięki "Sir" rycerzu.
Możę faktycznie czegoś nie zrobiłem albo przeoczyłem ale wydawało mi się, że wszystko zrobiłem jak należy.
Jeszcze jedno w związku z tym, czy jeśli zostawię podłączone kable do pozostałych kanałów nie będą one przeszkadzały (raczej nie powinny chociażby dlatego, że po zmianie na PPM nie powinno się tam nic pojawiać - mam rację ?).

_________________
Pozdrawiam
RobUk
HyperBipe 900, AMBeR III "Experience", Spitfire MKIIb, Cessna 182, Sbach342, Delta RAY, White Sheep 480 Quad, Tarot TL250A, RoboCat 270
"Nie ważne jak zaczynasz, ważne jak ... skończysz ..." 3W Kasta


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Konfiguracja PPM - nie działa
PostNapisane: sobota, 2 grudnia 2017, 17:39 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 30 lipca 2013, 22:44
Posty: 512
Wiek: 53
Lokalizacja: Warszawa
Nie wiem czy się nic nie pojawi ale stać się nic nie stanie ;)

_________________
Mirek


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: Konfiguracja PPM - nie działa
PostNapisane: sobota, 2 grudnia 2017, 20:37 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 12 kwietnia 2012, 10:46
Posty: 4215
Wiek: 39
Lokalizacja: Kraków
Zły pomysł. Nie zostawiaj.

_________________
pozdrawiam
Hubert
https://www.banggood.com/?p=WQ230911983820130156


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  

52,072,409 Wyświetlone Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
stat4u