Teraz jest poniedziałek, 11 grudnia 2017, 03:14

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: SIG Kadet R/C pod Glo Star Webra .21
PostNapisane: wtorek, 22 sierpnia 2017, 20:13 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 12 kwietnia 2012, 10:46
Posty: 4213
Wiek: 39
Lokalizacja: Kraków
A ile tam puszczasz na druta? V i A

_________________
pozdrawiam
Hubert
https://www.banggood.com/?p=WQ230911983820130156


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: SIG Kadet R/C pod Glo Star Webra .21
PostNapisane: wtorek, 22 sierpnia 2017, 20:21 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 9 października 2014, 20:46
Posty: 234
Wiek: 40
Lokalizacja: Rozterk
24V a jaki prąd nie wiem??

_________________
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, bo się starzeją, lecz starzeją się, bo przestają się bawić"

Pozdrawiam Piotrek
POL 505


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: SIG Kadet R/C pod Glo Star Webra .21
PostNapisane: wtorek, 22 sierpnia 2017, 20:34 
Offline
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 12 kwietnia 2012, 10:46
Posty: 4213
Wiek: 39
Lokalizacja: Kraków
Jak tnie to wystarczający :D

_________________
pozdrawiam
Hubert
https://www.banggood.com/?p=WQ230911983820130156


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: SIG Kadet R/C pod Glo Star Webra .21
PostNapisane: wtorek, 22 sierpnia 2017, 20:39 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 9 października 2014, 20:46
Posty: 234
Wiek: 40
Lokalizacja: Rozterk
Na pół gwizdka. Mam jeszcze zapas mocy. Starczy do wycinania skrzydeł tylko ramę muszę zrobić.

_________________
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, bo się starzeją, lecz starzeją się, bo przestają się bawić"

Pozdrawiam Piotrek
POL 505


Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
 Tytuł: Re: SIG Kadet R/C pod Glo Star Webra .21
PostNapisane: wtorek, 10 października 2017, 09:21 
Offline
modelarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 9 października 2014, 20:46
Posty: 234
Wiek: 40
Lokalizacja: Rozterk
Jak zwykle bardzo powoli małymi kroczkami do przodu ;) Wstępnie wszystko doszlifowałem. Potem podkusiło mnie pod szpachlować kopytko i ku mojemu zaskoczeniu styrodur skurczył się :shock: Dla mnie ten materiał to novum, zatem nakładałem szpachlę (samochodową) jeszcze trzy razy. Efekt poniżej. Mam pytanie czy teraz mogę to za laminować czy nie ma takiej potrzeby. psiknąć jakimś podkładem wypolerować i przystąpić do zrobienia formy. Jeszcze jedno pytanko jakich wosków używacie do oddzielania kopyta od formy :?:


Załączniki:
20171010_095228.jpg
20171010_095228.jpg [ 720.33 KiB | Przeglądane 185 razy ]
1503944303947.jpg
1503944303947.jpg [ 110.08 KiB | Przeglądane 185 razy ]

_________________
"Ludzie nie dlatego przestają się bawić, bo się starzeją, lecz starzeją się, bo przestają się bawić"

Pozdrawiam Piotrek
POL 505
Góra
 Zobacz profil Wyślij e-mail  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 85 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron

51,996,680 Wyświetlone Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL
stat4u